Lirik Lagu Arlida Putri - Sorry I'm Sorry

Arlida Putri - Sorry I'm Sorry
Rasane Koyo Wong Mati Suri
Yen Kelingan Koe Nglarani Ati
Mengapa Dulu Aku Kau Cintai
Sekarang Kau Tinggal Pergi

Ibarat Gurun Radadi Kali
Wes Ra Bakalan Aku Mbaleni
Pilih Pergi Timbang Loro Ati
Yen Kon Balen Sorry I’m Sorry

Ra Abot Aku Ninggalke Kowe
Mergo Aku Wes Oleh Gantine
Ra Abot Aku Ninggalke Kowe
Ojo Rumongso Kowe Sing Gantheng Dewe

Lanangan Ra Mung Siji Koe Pergi Golek Ganti
Timbang Pikir Ngengkleng Pikiran Dadi Sepaneng
Abang-Abang Lambe Kowe Ngomong Sak Penake
Terusno Lakonmu Tak Golek Dalanku Dewe

Kelakuanmu Soyo Geje Bikin Kesel Guwe
Nggolek Inspirasi Rasah Kakean Atraksi
Manungso Mung Nglampahi Gusti Allah Ngijabahi
Kowe Karo Aku Ditakdirne Pancen Du Jodone

Rasane Koyo Wong Mati Suri
Yen Kelingan Koe Nglarani Ati
Mengapa Dulu Aku Kau Cintai
Sekarang Kau Tinggal Pergi

Ibarat Gurun Radadi Kali
Wes Ra Bakalan Aku Mbaleni
Pilih Pergi Timbang Loro Ati
Yen Kon Balen Sorry I’m Sorry

Ra Abot Aku Ninggalke Kowe
Mergo Aku Wes Oleh Gantine
Ra Abot Aku Ninggalke Kowe
Ojo Rumongso Kowe Sing Gantheng Dewe

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar