Lirik Lagu Donna Jello – Kegowo Setan

Donna Jello – Kegowo Setan
ora tau tak songko kowe gawe atiku loro
surgo sing mbok janjikno saiki dadi neroko
tresno sing tak karepno jebule petoko

kowe lungo ninggalne aku ning kene
mbelani wong liyo

ndek wingi aku dadi ratumu
saiki aku dadi musuhmu
bar muk sanjung mbok buang aku

ati wis terang mbok gawe udan
sumringahku mbok gawe tangisan
kowe ilang kegowo setan

ora tau tak songko kowe gawe atiku loro
surgo sing mbok janjikno saiki dadi neroko
tresno sing tak karepno jebule petoko

kowe lungo ninggalne aku ning kene
mbelani wong liyo

ra kuat iman kowe kegowo setan
gawe uripku kelaran uuh

ndek wingi aku dadi ratumu, saiki aku dadi musuhmu
bar muk sanjung mbok buang aku
ati wis terang mbok gawe udan, sumringahku mbok gawe tangisan
kowe ilang kegowo setan

ndek wingi aku dadi ratumu, saiki aku dadi musuhmu
bar muk sanjung mbok buang aku
ati wis terang mbok gawe udan, sumringahku mbok gawe tangisan
kowe ilang kegowo setan

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar