Lirik Lagu Lungsuran Panggonane - Vita Alvia

Lirik Lagu Vita Alvia - Lungsuran Panggonane

hang nono lilakeno kepailang
teko tetep baen katon belang
lawange ati ojo pati riko jemblang

dung anane trimo gawe mendung
aworo tetep baen riko bingung
gothang jangkepe ulih riko ngambus serngenge

myakne wes sun genteni lungsuran panggonane
dadi ulan hang ningguli grahono serngengene
myakne wes sun hang dadi dedeg jejeg’e lakune
dinggo mbebeng iluh riko ngedhek ulih’e dung mili

hang nono lilakeno kepailang
teko tetep baen katon belang
lawange ati ojo pati riko jemblang


dung anane trimo gawe mendung
aworo tetep baen riko bingung
gothang jangkepe ulih riko ngambus serngenge

myakne wes sun genteni lungsuran panggonane
dadi ulan hang ningguli grahono serngengene
myakne wes sun hang dadi dedeg jejeg’e lakune
dinggo mbebeng iluh riko ngedhek ulih’e dung mili

myakne wes sun genteni lungsuran panggonane
dadi ulan hang ningguli grahono serngengene
myakne wes sun hang dadi dedeg jejeg’e lakune
dinggo mbebeng iluh riko ngedhek ulih’e dung mili

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar