Lirik Lagu Vita Alvia - Ulan Lintang

Lirik Lagu Ulan Lintang - Vita Alvia

Ulan ulan njaluk tolong bisikeno
Roso kangen isun iki
Noring kono

Lintang lintang njaluk tolong yakineno
Roso welas asih isun iki
Noring kono

Tak sawang sawang ulane ono gambar rupane
Sakik isun senenge biso nyanding ring kene
Sun sawang lintange mesem gemuyune
Sing ono tunggale paling ganteng larene

Sun sawang sawang ulane ulane
Ono ayang ayang larene
Cagero senenge biso
Nyanding ring kene

Sun pandeng pandeng lintange lintange
Katon wis jelas nong ayune
Gambar rupan riko ngelayang
Ono ring mego

Ulan ulan njaluk tolong bisikeno
Roso kangen isun iki
Noring kono

Lintang lintang njaluk tolong yakineno
Roso welas asih isun iki
Noring kono

Tak sawang sawang ulane ono gambar rupane
Sakik isun senenge biso nyanding ring kene
Sun sawang lintange mesem gemuyune
Sing ono tunggale paling ganteng larene

Sun sawang sawang ulane ulane
Ono ayang ayang larene
Cagero senenge biso
Nyanding ring kene

Sun pandeng pandeng lintange lintange
Katon wis jelas nong ayune
Gambar rupan riko ngelayang
Ono ring mego

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar