Lirik Lagu Wegah Rujuk - Nindy Claudya

Lirik Lagu Nindy Claudya - Wegah Rujuk

ngerti koyo ngene
ra perlu kepetok karo kowe
isone mung mangkelne
njalokmu menang dewe

wes ra usah ae
aku wegah rujuk karo kowe
lambemu mencla mencle
sak senengmu dewe

yen ngerti koyo ngene
aku ora bakal rene
kepetok karo kowe
ra ono perubahane

pengenmu menang dewe
aku terus mok salahne
wes ra usah ae
aku wegah rujuk karo kowe

ngerti koyo ngene
ra perlu kepetok karo kowe
isone mung mangkelne
njalokmu menang dewe

wes ra usah ae
aku wegah rujuk karo kowe
lambemu mencla mencle
sak senengmu dewe

yen ngerti koyo ngene
aku ora bakal rene
kepetok karo kowe
ra ono perubahane

pengenmu menang dewe
aku terus mok salahne
wes ra usah ae
aku wegah rujuk karo kowe

yen ngerti koyo ngene
aku ora bakal rene
kepetok karo kowe
ra ono perubahane

pengenmu menang dewe
aku terus mok salahne
wes ra usah ae
aku wegah rujuk karo kowe

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar