Lirik Lagu Gak Iso Turu (OST Yowis Band 2)

Lirik Lagu Gak Iso Turu (OST Yowis Band 2)
waktu delok awakmu
liwat ning ngarepku
pengin ero jenengmu
tapi aku ragu

atiku gak nentu
aku takon koncoku
opo kenal awakmu
jarene koncoku

awakmu iku
arek paling ayu
tapi ojo kesusu
mikiro sing jeru

poso'o seminggu
pantes gak gawe awakku
saben wengi aku
gak iso turu

gak iso turu
mikirno awakmu

saben wengi aku
gak iso turu
gak iso turu
mikirno awakmu

saben bengi aku
gak iso turu
gak iso turu
kelingan awakmu

esuk delok awakmu
karo koncomu
sing luweh ayu
atiku gak nentu

aku takon koncoku
milih awakmu
opo koncomu

saben wengi aku
gak iso turu
gak iso turu
mikirno awakmu

saben wengi aku
gak iso turu
gak iso turu
kelingan koncomu

ben wengi aku gak iso turu
aku mikir awakmu, eling koncomu
IG mu karo Tweettermu
tapi muter golek wifi, ra nemu nemu
sirahku ngelu, awakku kuru
eling awakmu gak iso turu
aku kangen awakmu, oppo koncomu
aku suwi delok jam, wis setengah telu

saben wengi aku
gak iso turu
gak iso turu
mikirno awakmu

saben wengi aku
gak iso turu
gak sio turu
kelingan koncomu

saben wengi aku
gak iso turu
gak iso turu
mikirno awakmu

saben wengi aku
gak iso turu
gak iso turu
kelingan koncomu
mikirno koncomu

Artikel Lainnya:

Loading...
Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »

Tidak ada komentar