Lirik Lagu Syahiba Saufa - Hang Keloro

Lirik Lagu Hang Keloro

sampek kapan isun kuwat
rino bengi nahan sambat
welas isun mendal
wayah riko sesandingan

koyo koyo nono artine
welas isun soyo gede
sun sadari isun
mung dadi hang keloro

sing ono hang weruh
dung isun lan riko demenan
hang weruh mung hang Kuoso
masio iki duso

opo nong urip hang liyo
sun biso nduweni riko
wutuh, kabeh wong weruh




ngelakoni welas iki
sing katik nutup nutupi
ngimpi, kabeh mung mimpi

koyo koyo nono artine
welas isun soyo gede
sun sadari isun
mung dadi hang keloro

sing ono hang weruh
dung isun lan riko demenan
hang weruh mung hang Kuoso
masio iki duso

opo nong urip hang liyo sun biso nduweni riko
wutuh, kabeh wong weruh
ngelakoni welas iki sing katik nutup nutupi
ngimpi, kabeh mung mimpi

opo nong urip hang liyo sun biso nduweni riko
wutuh, kabeh wong weruh
ngelakoni welas iki sing katik nutup nutupi
ngimpi, kabeh mung mimpi