Lirik Lagu Vita Alvia - Angen Angen

Lirik Lagu Angen Angen - Vita Alvia

Artist : Vita Alvia
Judul Lagu : Angen Angen
Album : Angen Angen - Single
Label : 2019 Vita Alvia Official

Lirik Lagu Angen Angen

hang isun angen mung rupane
hang isun angen mandaneo ono reng kene
hang isun angen mung tekane
hang isun angen ono dalan ketemune

keloronan bebarengan
sun lan riko sesandingan

sun arep-arepaken tekan
riko raino lan bengi
koyo panas ngerandu udan
mesti hang biso ngademi


sun impekno kahuripan
hang agung indah nggowo senenge
sun lan riko lungguh kuwade
gandane kembang hang dadi saksine

kepengen ati nyawang riko
kepengen ati selawase dampingono
kepengen ati yo rasane
kepengen ati nyawang riko selawase

keloronan bebarengan
sun lan riko sesandingan

sun arep-arepaken tekan
tekan riko raino lan bengi
koyo panas ngerandu udan
mesti hang biso ngademi

sun impekno kahuripan
hang agung indah nggowo senenge
sun lan riko lungguh kuwade
gandane kembang hang dadi saksine

sun arep-arepaken tekan
riko raino lan bengi
koyo panas ngerandu udan
mesti hang biso ngademi

sun impekno kahuripan
hang agung indah nggowo senenge
sun lan riko lungguh kuwade
gandane kembang hang dadi saksine