Showing posts with label Nella Kharisma. Show all posts
Showing posts with label Nella Kharisma. Show all posts

Lirik Lagu Goyang Syok Syantik - Nella Kharisma

Lirik Lagu Goyang Syok Syantik - Nella Kharisma

setiap kita punya cerita suka duka cinta
tak sedikit hati merana karena asmara
olala.. daripada lelah
olala.. mikirin si dia

olala.. kita suka suka
olala.. bergoyang bersama
goyang sok cantik
goyang suka suka

hilangkan ingatan pada si mantan
goyang sok cantik
goyang suka suka
hilangkan ingatan pada si mantan

setiap kita punya cerita suka duka cinta
tak sedikit hati merana karena asmara
olala.. daripada lelah
olala.. mikirin si dia
olala.. kita suka suka
olala.. bergoyang bersama
goyang sok cantik
goyang suka suka

hilangkan ingatan pada si mantan
goyang sok cantik
goyang suka suka
hilangkan ingatan pada si mantan

Lirik Lagu Nella Kharisma - Dilan

Lirik Lagu Nella Kharisma - Dilan

akeh sing kondho kondho dho dho dho
jarene aku bagus gus gus gus
nanging ambune kok mrengus ngus ngus
mungkin ra tau adus dus dus dus

sakjane nggantheng nadyan awakku kusem
mungkin yen resikan akeh wedok do kedanan
untuku kuning ra tau sikatan
nanging esemanku gawe cewek do deg degan

mendhung peteng langite padhang
sedelo maneh piye kok udan
bot abote nggonku golek sandhang pangan
ngalor ngidul mung dadi tontonan

iki ngono pancen critane
amergo aku wong ora nduwe
budhal ngamen kabeh tonggo podho ngece
sampe kapan ora tak lalekake


awe awe opo sing mbok karepke
ngguyang ngguyu ora ngerti karepmu
aku nekat mlebu karo jejogetan
iki ngono pancen aku seniman

awe awe opo sing mbok karepke
ngguyu ngguyu ora ngerti karepmu
aku nekat mlebu karo jejogetan
yen tak pikir aku dhewe melu edan

sakjane nggantheng nadyan awakku kusem
mungkin yen resikan akeh wedok do kedanan
untuku kuning ora tau sikatan
nanging esemanku gawe cewek do deg degan

awe awe opo sing mbok karepke
ngguyang ngguyu ora ngerti karepmu
aku nekat mlebu karo jejogetan
iki ngono pancen aku seniman

awe awe opo sing mbok karepke
ngguyu ngguyu ora ngerti karepmu
aku nekat mlebu karo jejogetan
yen tak pikir aku dhewe melu edan

ku pancen wong ra nduwe, koyo ngene rupane
lek kowe pancen seneng, ojo digawe gawe
ojo digawe meriang, yen kowe pancen sayang
tulus opo onone, mari kita berjuang, sayang

Trending Lirik Lagu Nella Kharisma - Tak Antem Watu feat. Rapx

reni
Nella Kharisma - Tak Antem Watu
ning alun-alun belambangan
aku weruh koe gandengan tangan
kok tego ngelarani atiku

banyu moto netes ning pipi 
padahal cinta iki nganti mati
kok tegone koe ra eling janji-janji

janji-janji bakal setia sampek mati
tapi nyatane mbok gawe loro

pengen tak antem watu raimu iku
pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku

pengen tak antem watu raimu iku
pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

ning alun-alun belambangan
aku weruh koe gandengan tangan
kok tego ngelarani atiku

banyu moto netes ning pipi
padahal cinta iki nganti mati
kok tegone koe ra eling janji-janji

janji-janji bakal setia sampek mati
tapi nyatane mbok gawe loro

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

Lirik Lagu Nella Kharisma - Single Woles

Lirik Lagu Single Woles - Nella Kharisma

single woles anti galau
ku nikmati hidupku
single woles anti galau
ceria selalu

kata siapa hidup jomblo itu menyedihkan
jomblo iku tenang malah ora nduwe beban
ngalor ngidul arep cangkrukan malah aman
ra usah repot-repot minta ijin pasangan

hari demi hari wes tak lewati dewek’an
timbang nduwe pasangan malah koyo wong edan
setiap tingkah laku wajib ngasih kabar
uripku malah koyo babu melu juragan

single woles anti galau, ku nikmati hidupku
single woles anti galau, ceria selalu
single woles anti galau, ku nikmati hidupku
single woles anti galau, ceria selalu

para jomblo tak usah engkau bersedih hati
ra usah kowe meri karo koncomu kuwi
yang punya pacar itu belum tentu happy
rungokno lagu iki dan ikutlah bernyanyi

mending gunakno wektu gawe uripmu maju
iso ngguya ngguyu bareng konco-koncomu
timbang mikir wong ayu tapi dadi babu
mending ra payu sing penting happy selalu

single woles anti galau, ku nikmati hidupku
single woles anti galau, ceria selalu
single woles anti galau, ku nikmati hidupku
single woles anti galau, ceria selalu

para jomblo tak usah engkau bersedih hati
ra usah kowe meri karo koncomu kuwi
yang punya pacar itu belum tentu happy
rungokno lagu iki dan ikutlah bernyanyi

mending gunakno wektu gawe uripmu maju
iso ngguya ngguyu bareng konco-koncomu
timbang mikir wong ayu tapi dadi babu
mending ra payu sing penting happy selalu

single woles anti galau, ku nikmati hidupku
single woles anti galau, ceria selalu
single woles anti galau, ku nikmati hidupku
single woles anti galau, ceria selalu

Lirik Lagu Nella Kharisma - Gagal Mbojo

Lirik Lagu Gagal Mbojo - Nella Kharisma

kasih dengarlah suaraku
ku nyanyikan lagu rindu
lagu yang pernah kita nyanyikan
saat masih bersamamu

nadyan saiki wes berlalu
kenangan karo sliramu
rasane sih jangkep ning atiku
masa indah bersamamu

maafkan aku kasihku
sing ra iso dadi konco uripmu
mergo wong tuwo ra leda atine
ora restu karo kowe

pastine kowe nelongso
aku ugo ora kalah kuciwo
lha banjur kepiye maneh
gagale mbojo kowe karo aku

kasih dengarlah suaraku
ku nyanyikan lagu rindu
lagu yang pernah kita nyanyikan
saat masih bersamamu

maafkan aku kasihku sing ra iso dadi konco uripmu
mergo wong tuwo ra leda atine, ora restu karo kowe
pastine kowe nelongso, aku ugo ora kalah kuciwo
lha banjur kepiye maneh, gagale mbojo kowe karo aku
lha banjur kepiye maneh, gagale mbojo kowe karo aku

Lirik Lagu Goyang Tik Tok - Nella Kharisma

reni
Goyang Tik Tok, Nella Kharisma,
lagi musimnya goyang dua jari
nikmati saja, ikuti trend ini

lupakanlah masalahmu
mari mari janganlah malu malu
kita goyang tik tok lagi
nikmatilah melodi

goyang tik tok ke kanan dan ke kiri
angkatlah tanganmu, goyangkan dua jari
goyang tik tok ke kanan dan ke kiri
gelengkan kepala, nikmati tik tok lagi

goyang tik tok ke kanan dan ke kiri
angkatlah tanganmu, goyangkan dua jari
goyang tik tok ke kanan dan ke kiri
gelengkan kepala, nikmati tik tok lagi

lagi musimnya goyang dua jari
nikmati saja, ikuti trend ini

lupakanlah masalahmu
mari mari janganlah malu malu
kita goyang tik tok lagi
nikmatilah melodi

goyang tik tok ke kanan dan ke kiri
angkatlah tanganmu, goyangkan dua jari
goyang tik tok ke kanan dan ke kiri
gelengkan kepala, nikmati tik tok lagi

goyang tik tok ke kanan dan ke kiri
angkatlah tanganmu, goyangkan dua jari
goyang tik tok ke kanan dan ke kiri
gelengkan kepala, nikmati tik tok lagi

lagi musimnya goyang dua jari
nikmati saja, ikuti trend ini

lupakanlah masalahmu
mari mari janganlah malu malu
kita goyang tik tok lagi
nikmatilah melodi

goyang tik tok ke kanan dan ke kiri
angkatlah tanganmu, goyangkan dua jari
goyang tik tok ke kanan dan ke kiri
gelengkan kepala, nikmati tik tok lagi

goyang tik tok ke kanan dan ke kiri
angkatlah tanganmu, goyangkan dua jari
goyang tik tok ke kanan dan ke kiri
gelengkan kepala, nikmati tik tok lagi

Lirik Lagu Uye Uye - Nella Kharisma

Lirik Lagu Nella Kharisma - Uye Uye

Eh dulur podo nyedako
Gatekno podo rungokno
Doreneo aku nduwe cerito
NyritoknO crito uripku
Pas karo kanca kancaku
Sing do dumeh lan doninggal aku

Isone podo nyalahne
Rak ngelingi mbiyen piye
Banjor ngece ngrasani rono rene
Dasare watak menungso
Orak duwe roso nrimo
Digobloki karo uwong ora ceto

Sing siji dadi sengkuni
Lagake koyo mumpuni
Saben wektu isone amung ngrumpi
Durung puas ngece aku
Mending aku nggawe lagu
Yen tak gagas malah sirahku ngelu

Podo ra iso rumongso ilingo jaman semono
Kok yo tegel ora pamit banjor lungo
Sitik akeh disukuri lan tekane titiwaci
Bakal sukses berkah etok rejeki
Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae ora mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot nganti dihasut setan

Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae orak mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot manut karo wong edan

Eh dulur podo nyedako
Gatekno podo rungokno
Doreneo aku nduwe cerito
Nyritokno crito uripku
Pas karo kanca kancaku
Sing do dumeh lan doninggal aku

Isone podo nyalahne
Rak ngelingi mbiyen piye
Banjor ngece ngrasani rono rene
Dasare watak menungso
Orak duwe roso nrimo
Digobloki karo uwong ora ceto

Sing siji dadi sengkuni
Lagake koyo mumpuni
Saben wektu isone amung ngrumpi
Durung puas ngece aku
Mending aku nggawe lagu
Yen tak gagas malah sirahku ngelu

Podo rak iso rumongso ilingo jaman semono
Kok yo tegel ora pamit banjor lungo
Sitik akeh disukuri lan tekane titiwaci
Bakal sukses berkah etok rejeki

Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae ora mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot nganti dihasut setan

Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae ora mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot manut karo wong edan

Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae ora mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot manut karo wong edan

Artist : Nella Kharisma
Judul Lagu : Uye Uye
Album : Best New Arista
Label : Sakura Record
Genre : Dangdut Koplo
Released : 2 September 2018
Ciptaan : Erick SukirGenk

Lirik Lagu Getun Mburi - Nella Kharisma

Lirik Lagu Nella Kharisma - Getun Mburi

Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah, sing wes gawe bubrah
Saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
Yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto

Aku bingung kudu piye yen ngene dadine
Getun mburi nanging kowe wis ono sing nduwe
Nangis yo mung tangis sing ngacani dinoku
Getun yo mung getun wis kelangan sliramu

Kabeh iki tak lakoni manut neng dalane
Roso gelo terus ono mergo ninggalke tresnane
Nangis yo mung tangis sing ngancani dinoku
Getun yo mung getun wis kelangan sliramu

Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah, sing wes gawe bubrah
Saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
Yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto


Tak cubo nerimo nanging ora biso
Tak cubo ngeculno ning tetep tresno
Wes sakmestine dadi koyo ngene
Wes bubrah critane mergo salahku dewe
Aku saiki lagi keroso sakwise sliramu lungo
Getun atiku ajur tresnoku
Weruh kowe wis karo wong liyo

Aku bingung kudu piye yen ngene dadine
Getun mburi nanging kowe wis ono sing nduwe
Nangis yo mung tangis sing ngacani dinoku
Getun yo mung getun wis kelangan sliramu

Gegodo gebyare dunyo yo mung gawe atiku loro
Mergo aku kelangan tresno sing nyoto nggo aku

Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah, sing wes gawe bubrah
Saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
Yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto

Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah, sing wes gawe bubrah
Saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
Yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto

Penyanyi : Nell Kharisma
Judul Lagu : Getun Mburi
Label : Sakura Records
Realesed : 03 September 2018
Genre : Dangdut Koplo