Showing posts with label Vita Alvia. Show all posts
Showing posts with label Vita Alvia. Show all posts
Lirik Lagu Vita Alvia - Apik Hang Mulo

Lirik Lagu Vita Alvia - Apik Hang Mulo

Lirik Lagu "Apik Hang Mulo" dari Vita Alvia. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label Aneka Safari Records. Berikut kutipan lirik lagunya "Turu keroso welas kadung wis ilang diangeno sing kiro teko Sun akoni hang salah Sing biso ngemong atine …". Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya atau anda bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube. Selengkapnya Lirik Lagu Apik Hang Mulo yang dinyanyikan oleh Vita Alvia. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Details

Lirik Lagu Apik Hang Mulo - Vita Alvia
Artist : Vita Alvia
Judul Lagu : Apik Hang Mulo
Album : Apik Hang Mulo - Single
Label : 2019 Aneka Safari Records

Lirik Lagu Apik Hang Mulo

Turu keroso welas
kadung wis ilang
diangeno sing kiro teko
Sun akoni hang salah
Sing biso ngemong atine

Apuo isun bengen seru kuduwe
Tinggal hang welas nguber liyo
Gek hang jumpo jumpone
Welase direganono

Kepiye sun tebus salah

Getun rasane ati sing mari mari
Nguber welas liyo hang mulo
Kelakson sun lakoni turu sun ngerti
Welase mulo nono tunggale

Apuo isun bengen seru kuduwe
Tinggal hang welas nguber liyo
Gek hang jumpo jumpone
Welase direganono

Kepiye sun tebus salah

Getun rasane ati sing mari mari
Nguber welas liyo hang mulo
Kelakson sun lakoni buru sun ngerti
Welase mulo nono tunggale

Getun rasane ati sing mari mari
Nguber welas liyo hang mulo
Kelakson sun lakoni buru sun ngerti
Welase mulo nono tunggale

Welase mulo nono tunggale
Lirik Lagu Vita Alvia - Angen Angen

Lirik Lagu Vita Alvia - Angen Angen

Lirik Lagu Angen Angen - Vita Alvia

Artist : Vita Alvia
Judul Lagu : Angen Angen
Album : Angen Angen - Single
Label : 2019 Vita Alvia Official

Lirik Lagu Angen Angen

hang isun angen mung rupane
hang isun angen mandaneo ono reng kene
hang isun angen mung tekane
hang isun angen ono dalan ketemune

keloronan bebarengan
sun lan riko sesandingan

sun arep-arepaken tekan
riko raino lan bengi
koyo panas ngerandu udan
mesti hang biso ngademi


sun impekno kahuripan
hang agung indah nggowo senenge
sun lan riko lungguh kuwade
gandane kembang hang dadi saksine

kepengen ati nyawang riko
kepengen ati selawase dampingono
kepengen ati yo rasane
kepengen ati nyawang riko selawase

keloronan bebarengan
sun lan riko sesandingan

sun arep-arepaken tekan
tekan riko raino lan bengi
koyo panas ngerandu udan
mesti hang biso ngademi

sun impekno kahuripan
hang agung indah nggowo senenge
sun lan riko lungguh kuwade
gandane kembang hang dadi saksine

sun arep-arepaken tekan
riko raino lan bengi
koyo panas ngerandu udan
mesti hang biso ngademi

sun impekno kahuripan
hang agung indah nggowo senenge
sun lan riko lungguh kuwade
gandane kembang hang dadi saksine

Lirik Lagu Vita Alvia - Mati Pengiling

reni
Lirik Lagu Vita Alvia - Mati Pengiling

Kari kenemenen riko
Gudo galuh ati nisun
Kurang paran welas isun
Sampek mentolo nyio nyio

Opo tah wes lali ndane
Ambi sumbar janjine bengen
Sing bakale riko ngaling
Masio akeh gudo moro

Tapi saikine paran
Riko katot welas hang liyan
Opo mati pengiling riko
Sampek isun riko lalekno

Sun mung biso meteg dodo
Nyawang riko ambi wong liyo
Saiki ilang kari angenan
Janji urip bebarengan

Opo tah wes lali ndane
Ambi sumbar janjine bengen
Sing bakale riko ngaling
Masio akeh gudo moro

Tapi saikine paran
Riko katot welas hang liyan
Opo mati pengiling riko
Sampek isun riko lalekno

Sun mung biso meteg dodo
Nyawang riko ambi wong liyo
Saiki ilang kari angenan
Janji urip bebarengan

Saiki ilang kari angenan
Janji urip bebarengan

Lirik Lagu Lungsuran Panggonane - Vita Alvia

reni
Lirik Lagu Vita Alvia - Lungsuran Panggonane

hang nono lilakeno kepailang
teko tetep baen katon belang
lawange ati ojo pati riko jemblang

dung anane trimo gawe mendung
aworo tetep baen riko bingung
gothang jangkepe ulih riko ngambus serngenge

myakne wes sun genteni lungsuran panggonane
dadi ulan hang ningguli grahono serngengene
myakne wes sun hang dadi dedeg jejeg’e lakune
dinggo mbebeng iluh riko ngedhek ulih’e dung mili

hang nono lilakeno kepailang
teko tetep baen katon belang
lawange ati ojo pati riko jemblang


dung anane trimo gawe mendung
aworo tetep baen riko bingung
gothang jangkepe ulih riko ngambus serngenge

myakne wes sun genteni lungsuran panggonane
dadi ulan hang ningguli grahono serngengene
myakne wes sun hang dadi dedeg jejeg’e lakune
dinggo mbebeng iluh riko ngedhek ulih’e dung mili

myakne wes sun genteni lungsuran panggonane
dadi ulan hang ningguli grahono serngengene
myakne wes sun hang dadi dedeg jejeg’e lakune
dinggo mbebeng iluh riko ngedhek ulih’e dung mili

Lirik Lagu Vita Alvia - Ulan Lintang

Lirik Lagu Ulan Lintang - Vita Alvia

Ulan ulan njaluk tolong bisikeno
Roso kangen isun iki
Noring kono

Lintang lintang njaluk tolong yakineno
Roso welas asih isun iki
Noring kono

Tak sawang sawang ulane ono gambar rupane
Sakik isun senenge biso nyanding ring kene
Sun sawang lintange mesem gemuyune
Sing ono tunggale paling ganteng larene

Sun sawang sawang ulane ulane
Ono ayang ayang larene
Cagero senenge biso
Nyanding ring kene

Sun pandeng pandeng lintange lintange
Katon wis jelas nong ayune
Gambar rupan riko ngelayang
Ono ring mego

Ulan ulan njaluk tolong bisikeno
Roso kangen isun iki
Noring kono

Lintang lintang njaluk tolong yakineno
Roso welas asih isun iki
Noring kono

Tak sawang sawang ulane ono gambar rupane
Sakik isun senenge biso nyanding ring kene
Sun sawang lintange mesem gemuyune
Sing ono tunggale paling ganteng larene

Sun sawang sawang ulane ulane
Ono ayang ayang larene
Cagero senenge biso
Nyanding ring kene

Sun pandeng pandeng lintange lintange
Katon wis jelas nong ayune
Gambar rupan riko ngelayang
Ono ring mego

Lirik Lagu Aku Kangen Bojomu - Vita Alvia

Lirik Lagu Vita Alvia - Aku Kangen Bojomu

Tak jaluk gedhe sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Senadyan gawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu

Sak tenane atiku pancen kangen bojomu
Ra keno pisah mergo tresno wes kadung jeru
Sing tak jaluk mung siji teko awakmu
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Ra perlu tak rapalne montro sing komat kamit
Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit-amit
Saiki kabeh wes dadi lelakonku
Lelakon aku arep ngepek bojomu

Tak jaluk gedhe sepuromu yen aku kangen karo bojomu
Senadyan gawe remuk batinmu nanging lilakno bojomu
Aku ra nyejo, aku ra nyongko, ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku selawase aku tresno bojomu

Opo pancene kowe trae ra iso mikir
Tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodo kenthir
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
Pantes wae bojomu saiki banting setir

Mulo saiki kabeh ceritone uwes bedo
Ra usum koyo cerito wayang romo lan shinto
Usume saiki konco yo tego mangan konco
Yen panggah ra trimo mene tak gepruk boto

Tak jaluk gedhe sepuromu yen aku kangen karo bojomu
Senadyan gawe remuk batinmu nanging lilakno bojomu

Lirik Lagu Vita Alvia - Sing Semestine

reni
Lirik Lagu Vita Alvia - Sing Semestine
Apuwo roso iki mesti bedo
Sing koyo biasae isun ngeroso
Sing semestine isun duwe roso
Welas nang riko

Apuwo welas iki mesti ono
Nong isun lan riko
Isun ngeroso anehe takdir roso
Kadung baret riko isun demen

Gusti ilangno roso welas isun nang larene
Sing semestine roso iki ono
Gusti ilangno roso welas isun nang larene
Sing semestine roso iki ono

Apuwo roso iki mesti bedo
Sing koyo biasae isun ngeroso
Sing semestine isun duwe roso
Welas nang riko

Gusti ilangno roso welas isun nang larene
Sing semestine roso iki ono
Gusti ilangno roso welas isun nang larene
Sing semestine roso iki ono

Gusti ilangno roso welas isun nang larene
Sing semestine roso iki ono
Gusti ilangno roso welas isun nang larene
Sing semestine roso iki ono
Sing semestine roso iki ono
Sing semestine roso

Lirik Lagu Vita Alvia - Cukup Rogo Isun

reni
Sopo hang ngiro bakale koyo gedigi
Welas katone sempurno tibane mung sandiworo
Atin riko

Loro lorone loro mrekes batin
Kari kebangeten riko ngelarani atinisun
Wes seng katik golek sewu alasan ambi omongan riko
Nyata nyatane saiki konco sun dewek hang riko demeni

Sun cobo kuatno masiyo lapis moto iki ngejembung eluh
Tetep sun cobo kuatno
Hang sun jaluk nong riko duwe rabi liyo
Ojo maning maning riko baleni

Ho .. Ho ..
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko

Lilo isun lilo nerimo roso loro sun tompo
Myakne riko lego maruh atinisun

Kuatno masiyo lapis moto iki ngejembung eluh
Tetep sun cobo kuatno
Hang sun jaluk nong riko duwe rabi liyo
Ojo maning maning riko baleni

Ho .. Ho ..
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko

Lilo isun lilo nrimo roso loro sun tompo
Myakne riko lego maruh atinisun

Kuatno masiyo lapis moto iki ngejembung eluh
Tetep sun cobo kuatno
Hang sun jaluk dung riko duwe rabi liyo
Ojo maning maning riko baleni

Ho .. Ho ..
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko

Sun cobo kuatno masiyo lapis moto iki ngejembung eluh
Tetep sun cobo kuatno
Hang sun jaluk dung riko duwe rabi liyo
Ojo maning maning riko baleni

Ho .. Ho ..
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko